Så kom vi i bogform!

Nu kan du læse om os i en ny bog, som er udkommet på Turbine her i foråret! Bogen er skrevet af Michael Ravn, og vi synes, at det er en flot bog!

smag på djurslandVi havde besøg af Michael sidste sommer, hvor han både ville hører om historien bag Mols Kafferisteri og tage billeder af os og vores risteri. Vi bliver altid spurgt om, hvordan vi kom ideen med at starte et kafferisteri på Mols – og vi har virkelig svært ved at huske det?

Det er nok noget med lysten til at gøre noget andet og mere med sit liv! Prøve noget af – i stedet for bare at drømme om det. Nu har vi så været i gang i nogle år – og vi har haft det rigtig sjovt undervejs!

Når man læser “Smag på Djursland”, kan man læse historien bag 17 forskellige fødevareproducenter. Alle bidrager med en opskrift til bogen. Det sjove er, at alle har haft den samme drøm – og alle har haft det sjovt med  at prøve drømmen af. Det er interessant, at en bundgarnsfisker, en kvægmand, en kafferister og en bager alligevel har SÅ meget til fælles.

Vi synes, at bogen er sjov, fordi vi kender mange af de medvirkende. De er dygtige og vi er glade for at være med i det fine selskab! Vi bliver også ramt af god gammeldaws stolthed over, hvad vi kan herude på Jyllands næse: Her er sgu visioner, ambitioner og eventyrlyst!

Smag på Djursland: 172 sider. Kr. 250,-

Læs mere om bogen & bestil den her

Du kan selvfølgelig også købe den hos os i kaffebaren. Samme pris!