Nye rammer & mere plads

Vores fine gamle kafferister skal flytte!

Vi har for lidt plads i kafferisteriet og især i pakkeriet – og derfor flytter vi ristning og pakning ind i helt nye rammer!

Siden 2014 har vores lille kafferisteri haft til huse på gården på Mols. Vores kafferister står midt i kaffebaren, så alle der kigger forbi, kan få et lille indblik i kafferistningen. I et lille baglokale pakker vi kaffen og gør forsendelser klar.

Pladsen har altid været trang, men i takt med at vi rister og pakker mere kaffe, så er pladsmanglen blevet mere og mere besværlig i dagligdagen.

Hele vinteren har vi gået og sat nye lokaler i stand. Og nu gør vi det: her i juni flytter kafferister og pakkeriet ind i baglokalerne hos Egil’s Café ved Femmøller Strand. Her ligger vores rå kaffebønner allerede på lager.

Her får vi masser af plads til alt udstyret og plads til at rode lidt mere, når vi skal pakke meget kaffe på en gang. Vi glæders os helt vildt!

Kaffebaren på Mols flytter ingen steder :-)
Vores hyggelige kaffebar på Mols flytter ingen steder! Her kan du som altid købe kaffe i pose eller kop og sidde og falde i staver over landskabet i vores gårdplads.  Kaffebaren får plads til et par borde mere indenfor, og vi håber at det gør, at vi må sende færre gæster ud af døren, fordi vi ikke har plads.

Åbent kafferisteri hver torsdag kl. 19 i juli
Det bedste ved lokalerne ved Femmøller Strand er, at vi også får plads til at åbne risteriet og invitere indenfor, når vi rister kaffe. Der gør vi hver torsdag kl. 19 i juli måned. Fri entré og alle er velkomne til at kigge forbi!

Reception i det nye kafferisteri 
Vi vil gerne inviterer naboer, venner, bekendte og andre interesserede til at se vores nye kafferisteri, og indbyder til en lille uformel reception torsdag d. 22. juni k. 19-21.  Her bliver der mulighed for at se de nye lokaler og vores fine gårdhave.  Kaffe ad libitum :-).

Risteriets adresse er: Hovedgaden 14, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft.