På jagt efter nye kaffer

Vi har igen været på jagt efter nye kaffebønner til vores sortiment.

Vi navigerer efter helt faste principper: Først og fremmest skal kaffen smage godt. Det siger sig selv!

Vi handler direkte med kaffebønderne, og arbejder på at skabe varige samarbejder med dem. Det er som regel et større arbejde at finde bønder, som har mulighed for at komme i gang med at  eksportere, hvis de ikke allerede gør det. Der er meget langt fra enden af en sandvej i et kaffedyrkende land og til de krav fra Fødevaremyndighederne, som vi skal leve op til!

Her i januar gik turen til Tanzania, hvor vi besøgte flere økologiske kaffebønder. Vi havde fået prøver hjem på forhånd og lavet et par prøveristninger, der smagte dejligt, da de blev brygget.

Det var spændende at se, hvordan de arbejder med kaffedyrkningen efter økologiske principper.  Vi håber virkelig, at vi kan få en økologisk kaffe ind i sortimentet inden for længe.

Nu har vi fået nye kaffeprøver med hjem, og glæder os til at se, hvordan nye samarbejder kan folde sig ud.

Fortsættelse følger!